Увага!!! УКРАЇНСЬКО-ІТАЛІЙСЬКИЙ БІЗНЕС-ФОРУМ

Увага!!!
УКРАЇНСЬКО-ІТАЛІЙСЬКИЙ БІЗНЕС-ФОРУМ
27 вересня 2016 року
м. Рим, Італія
09:30-17:30
27 вересня 2016 року в Римі Український союз промисловців і під-приємців – “УСПП” – проводитиме спільний бізнес-форум з найбільшою конфедерацією бізнесу Італії “Конфіндустрія”.
Українсько-італійський бізнес-форум є головною платформою для обго-ворення можливостей розвитку економічної співпраці між Україною та Іта-лією, визначення перспективних галузей та проектів для співробітництва, а також спільних кроків для подолання існуючих перешкод та розкриття двос-тороннього економічного потенціалу країн. Ключова мета заходу – предста-вити потенціал провідних галузей України з метою залучення італійських інвесторів та відкриття нових виробничих потужностей з італійським капі-талом в Україні. Враховуючи рівень заходу та масштаб економічного потен-ціалу двох країн, у заході візьмуть участь представники провідних галузей та члени уряду України та Італії, а також керівництво Конфіндустрії та УСПП. Форум завершиться святковим буфетом, а учасники форуму, по його завершенню, будуть мати унікальну можливість в окремо відведеній залі за-бронювати та провести індивідуальні зустрічі типу “бізнес-бізнес” з бажа-ними компаніями, де представники бізнесу з обох країн зможуть встановити особистий контакт та в індивідуальному порядку обговорити перспективи подальшої співпраці.
Участь у заході є БЕЗКОШТОВНОЮ.
Оформлення віз, переліт, проживання та інші супутні витрати, пов’язані з участю у форумі, покриваються учасниками особисто.
У випадку Вашої зацікавленості у заході, просимо надіслати заповнену реєстраційну форму не пізніше ніж 08.09.2016 за електронною адресою yuliya.makasheva@uspp.org.ua
Інформаційна підтримка у організації логістики до місця проведення заходу здійснюється за телефоном +38 050287 04 89 Юлія Макашева

Копію заповненої реєстраційної форми просимо надіслати на адресу ІФООПРО office@ifoopro.if.ua

програма УКРАЇНСЬКО-ІТАЛІЙСЬКОГО БІЗНЕС ФОРУМУ (2)

реєстраційна форма